Velkommen til Bremerhaven, den tyske havnebyen som ligger ut mot Nordsjøen. Og velkommen til «Lütte Sail Bremerhaven 2021», den store seilefestivalen som ble utsatt fra i fjor! Små og store båter og skuter kommer til byen og ligger til kai i havnen så lenge festivalen varer. Besøkende kan komme om bord i skutene og det er ekstra stas å møte mannskap på andre skuter når du har seilt fra Oslo med Christian Radich, eller kanskje du mønstrer på her og er spent på turen til Cherbourg.

 

En festival i Tyskland er ingenting uten musikk og havnen pleier å syde av musikk og aktiviteter for de besøkende under festivalen.

 

Lokal mat

«Lütte Sail Bremerhaven 2021» finner sted i den historiske delen av den mer enn 100 år gamle fiskehavnen i Bremerhaven. Her finner du alt fra små kafeer til eksklusive restauranter. Røkt fisk er et av stedets spesialiteter og du kan til og med se hvordan de tilbereder det, i Packhalle IV.

Bremerhaven

Fra Bremen international airport, kan du ta trikk, linje 6 til sentralstasjonen og så ta toget herfra til Bremerhaven, det tar ca 45 minutter. Sjekk: www.airport-bremen.de/en/nc/

 

Det er også mulig å ta tog fra Hamburg jernbanestasjon, det tar ca 2 timer.

Bremerhaven