Følg Sea Europe på vårt interaktive kart. Her kan du se bilder og få informasjon om turene og destinasjonene.

auto"">
gold-logo-150x150

En ferie utenom det vanlige

Opplev Europa med Christian Radich til høsten!

Oslo - Bremerhaven

7- 11. august Sea Europe er seilaser gjennom flere land i et Europa som langsomt er gjenåpnet. Å seile til og fra de europeiske byene med Christian Radich blir en historisk opplevelse. Bli med på første etappe fra Oslo til Bremerhaven.

Bremerhaven - Cherbourg

15 - 20 august Vil du oppleve seilfestivalen "lütte Sail Bremerhaven 2021" kan du bestille en natt om bord før avreise og få med deg siste dag av festivalen før vi forlater Bremerhaven og går ut i Nordsjøen.

Cherbourg – A Coruña

21 - 26 august Fra Frankrike til Spania, krysser vi Biscaya, «beryktet» blant sjøfolk. På denne tiden av året er vindene vanligvis stabile og vi får en fin seilas mot A Coruña. Her møter vi skutene som er med i Tall Ships Races.

A Coruña – Lisboa, Tall Ship Races Magellan - Elcano

28. august - 2. september  Turen er reservert, men skriv deg på venteliste, så kontakter vi deg om det blir ledige plasser. Cruise in Company er samseiling med seilskuter fra hele verden.

Lisboa - Cadiz, Tall Ships Races Magellan - Elcano

4- 9 september Turen er reservert, men skriv deg på venteliste, så kontakter vi deg om det blir ledige plasser. Det er spennende å være med på regatta. Alle er med og vi går for å vinne!

Cadiz - Tarragona

11- 17. september Cadiz er en av de eldste byene i sørvest Europa, og byens historie kan fortelle om mange sjøfarere og eventyrere.  Skutene blir her i tre dager og før vi setter kursen innover Middelhavet, må vi få med oss premieutdelingene.

Tarragona - Cagliari

19 - 24. september Å seile i Middelhavet med Christian Radich er en unik sjanse du ikke må gå glipp av! Hjemme er det høst, men her er det sensommer og varmen er fremdeles god. Det er en helt spesiell opplevelse å reise på denne måten!

Cagliari - Alicante

September 26- October 01 Like so many other Mediterranean towns, Cagliari was built around a fortress in the heart of the old town. Sardinia is famous for having the clearest waters in the Mediterranean and you find long white beaches all over.

Informasjon om koronavirus