Velkommen til Bremerhaven, den tyske havnebyen som ligger ut mot Nordsjøen. Og velkommen til «Lütte Sail Bremerhaven 2021», den store seilefestivalen som ble utsatt fra i fjor! Små og store båter og skuter kommer til byen og ligger til kai i havnen så lenge festivalen varer. Besøkende kan komme om bord i skutene og det er ekstra stas å møte mannskap på andre skuter når du har seilt fra Oslo med Christian Radich, eller kanskje du mønstrer på her og er spent på turen til Cherbourg.

En festival i Tyskland er ingenting uten musikk og havnen pleier å syde av musikk og aktiviteter for de besøkende under festivalen.

 

Les mer om Bremerhaven her. 

Les mer om våre turer her. 

Les mer om våre opplevelser her. 

«Lütte Sail Bremerhaven 2021» finner sted i den historiske delen av den mer enn 100 år gamle fiskehavnen i Bremerhaven. Her finner du alt fra små kafeer til eksklusive restauranter. Røkt fisk er et av stedets spesialiteter og du kan til og med se hvordan de tilbereder det, i Packhalle IV.

Les mer om Bremerhaven her. 

Les mer om våre turer her. 

Fra Bremen international airport, kan du ta trikk, linje 6 til sentralstasjonen og så ta toget herfra til Bremerhaven, det tar ca 45 minutter. Sjekk: www.airport-bremen.de/en/nc/

 

Det er også mulig å ta tog fra Hamburg jernbanestasjon, det tar ca 2 timer.

Skipets lokasjon Bremerhaven