Cadiz ble grunnlagt av fønikerne for over 3000 år siden og er med den den eldste byen i vest-Europa. Den blir siste byen i årets Tall Ships Races Megallan-Elcano 500. Byens historie er full av sjøfarere og var bidro til Spanias nasjonale vekst. Det er en sjarmerende liten by, som er vel verd et besøk.

 

Tall Ship Races i Cadiz

Når skipene ankommer Cadiz er regattaen avsluttet. Det er ikke alltid første båt i havn som vinner, vinnertiden regnes ut i fra vekt og klasse, i et handicapsystem. Det er derfor alltid spennende før premieutdelingen. Det arrangeres gratis konserter og underholdning, mannskapsparade som alle medseilere kan delta på og til slutt premieutdeling. Etter tre dagers feiring avsluttes det hele gjerne med et storslagent fyrverkeri og skutene gjør seg klare for nye eventyr. For vår del blir det å seile inn i Middelhavet! Vi anbefaler at du får med deg noe av festlighetene og du kan bo en natt om bord på skuta etter ankomst i Tall Ships Race-havnene.

Les mer om Cadiz her. 

Les mer om turene våre her. 

Les mer om våre opplevelser her. 

Spansk kjøkken er kjent for å være full av smak, de bruker sunne råvarer som olivenolje og grønnsaker. Spansk skinke og lokal spansk vin kan friste enhver!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Skipets lokasjon