De fleste turister faller for Cagliari og dens sjarme. Denne gamle byen, opprinnelig grunnlagt av fønikerene, bebos av genuint hyggelige mennesker og byr på seg selv i bøtter og spann.

Gamle relikvier, monumenter og en underjordisk krypt med bein fra martyrer. Sardinias hovedstad fengsler deg med sin historie og skjønnhet.

På ferie i Cagliari får du oppleve et omfattende historisk sentrum hvor det bugner av ikoniske landemerker, religiøse bygninger og arkeologiske funn. Lær om byens rike historie ved hjelp av romerske, bysantinske og forhistoriske severdigheter og relikvier. Etter en begivenhetsrik dag kan du slappe av på stranden.

Tilbring en ettermiddag med å gå rundt i det historiske Castello-distriktet. Se Bastione di Saint Remy, et tillegg til middelaldermurene fra tidlig på 1900-tallet. Kom deg opp til toppen og nyt den flotte utsikten over byen fra en romslig terrasse med barer.

Les mer om våre turer her. 

Les mer om Cagliari her

Les mer om våre opplevelser her. 

Lokal mat:

Intense smaker, milde dufter, Caligari er en fristelse for smaken.  Her er kunsten å lage en dyktig forening mellom tradisjon og innovasjon. En deilig pastarett laget av kråkeboller, en fiskesuppe, eller en velsmakende «fregola» med muslinger, dette er noen av de rettene som gjør Cagliari unik i mat verden gjerne supplert med en god vin.

Mindre enn en mil fra Cagliari finner du flyplassen Cagliari Elmas Airport. Flyplassen fylte 75 år i 2012 og er den internasjonale inngangsporten til Sardinia.

Inn til Cagliari sentrum tar det et snaut kvarter om ikke du kommer i rushtrafikken.

Både tradisjonelle flyselskaper og lavprisflyselskaper benytter Elmasflyplassen og det skal ikke være noen problemer å finne flyruter som tar deg hit. Om sommeren settes det gjerne opp egne direkteruter med f.eks. SAS og Norwegian.

Skipets lokasjon