Malaga i Spania er solslikkernes paradis, beliggende ved Middelhavet og velsignet med vakre strender. Ikke rart at Malaga omtales som ‘Paradisbyen’, eller ‘Ciudad del paraiso’ for å benytte ordene til Vicente Aleixandre. Og til noens forundring har dette solparadiset med sommer «8 måneder i året» mye mer å by på enn sand og sol, selv uten imponerende Gibralfaro og dens vakre utsikt over byen.

Les mer om våre turer her. 

Les mer om Malaga her. 

Les mer om våre opplevelser her. 

I dag tilbyr byen Málaga utsøkt lokal mat, og blander det fjellene og havet har å tilby i sine retter. Grønnsaker, kjøtt, fisk og frukt er de grunnleggende elementene i et stadig mer raffinert kjøkken. Olivenolje er en viktig ingrediens, og i Málaga finner vi oljer av høyeste kvalitet, hvorav noen markedsføres over hele verden av selskaper som har gjort innovasjon og prestisje til deres eksklusivitetsmerke.

Det er flere selskaper som flyr direkte, f.eks. SAS og Norwegian. Begge disse flyselskapene flyr nær sagt daglig direkte til Malaga fra Oslo Gardermoen. Du kan også fly til Malaga fra flere andre byer i Norge.<
Husk også at er fint mulig å fly til andre byer langs Costa del Sol og med buss eller tog raskt ta seg til Malaga.
Flyplassen befinner seg ca 8 kilometer sydvest for Malaga. Til og fra byen kommer du deg enkelt med tog. Det er avganger hver halvtime. Du kan også ta buss.

Skipets lokasjon