I gatene i Tarragona opplever du Middelhavshistorien. Å besøke denne byen er som å reise tilbake i tid til en periode med gladiatorer, keisere og erobringer. I tillegg byr byen på et variert kultur- og underholdningstilbud med en lang liste over ting du må se og gjøre.

Tarragona (eller som romerne kalte den; Tarraco) blomstret på kysten av Middelhavet og var en majestetisk og befestet by med eget amfiteater, to romerske forum, et sirkus og et nekropolis som alle fortsatt kan besøkes den dag i dag. Dette er historiske minnesmerker som er to tusen år gamle og som er erklært som Verdensarv av Unesco.

De romerske, arkeologiske funnstedene i Tarragona finner du både i sentrum av byen og i utkanten, og du trenger noen dager for å få med deg alt. Utvilsomt erjuvelen i kronen det majestetiske amfiteateret, bygget bare et steinkast fra sjøen og med en kapasitet på 14.000 mennesker. Her ble alle typer arrangementer og gladiatorkamper avholdt.

Hele 15 kilometer av kysten ved Tarragona er full av strender, som Capellanes-  eller Abarrassada-stranden som har alle fasiliteter og selvsagt sine Blå flagg. Med utgangspunkt i Tarragona kan du nyte alle de beste strendene på Costa Dorada.

Les mer om Tarragona her. 

Les mer om våre turer her. 

Les mer om våre opplevelser her. 

Tarragonas mat er en refleksjon av dets historiske og kulturelle karakter: som en middelhavshavn skylder den mye av rikdommen til havet. Rikelig fersk sjømat fra Katalonias største tradisjonelle fiskehavn, og en ekte overflødighetshorn av lokale råvarer gir opphav til et regionalt kjøkken med en særegen smak og ekte personlighet. Byens restauranter bruker også regionale råvarer hentet fra det lokale landskapet (offisielt kjent som Camp de Tarragona), inkludert hasselnøtter, mandler, olje og ferske grønnsaker, samt kjøtt og egg.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Skipets lokasjon