Vi har med mye god proviant fra Oslo, men dette må suppleres med innkjøp i havnene vi besøker. Det våre stuerter gleder seg aller mest til, er å kjøpe og ta om bord lokale, ferske råvarer og servere lokale spesialiteter til våre medseilere. Vi har vært de fleste stedene før og stuert kjenner de lokale butikkene og de lokale markedene. Han vet hvor i Cadiz han kan skaffe de beste skalldyrene, den gode chorizoen og lokale skinken. Og når vi snakker om Cadiz, her vil han nok også ta litt sherry om bord.

Selv om middelhavsmaten er noenlunde lik, setter hvert sted sitt preg på både råvarer og produksjonsmåte. Det gjør at den lokale osten fra Tarragona smaker annerledes enn den fra Malaga, det samme gjelder den lokale vinen. På Sea Europe gir stuert oss muligheten til å teste alle de lokale spesialitetene!

 

Under hver destinasjon kan du lese om lokale spesialiteter.

Les mer om våre turer her. 

Lurer du på hva du kan oppleve på de ulike destinasjonene? Les mer her.

Fotograf: Kari Vesterby Fotograf: Kari Vesterby