Oslo – Bremerhaven

7- 11. august Sea Europe er seilaser gjennom flere land i et Europa som langsomt er gjenåpnet. Å seile til og fra de europeiske byene med Christian Radich blir en historisk opplevelse. Bli med på første etappe fra Oslo til Bremerhaven.
per person

Bremerhaven – Cherbourg

15 - 20 august Vil du oppleve seilfestivalen "lütte Sail Bremerhaven 2021" kan du bestille en natt om bord før avreise og få med deg siste dag av festivalen før vi forlater Bremerhaven og går ut i Nordsjøen.
per person

Cherbourg – A Coruña

21 - 26 august Fra Frankrike til Spania, krysser vi Biscaya, «beryktet» blant sjøfolk. På denne tiden av året er vindene vanligvis stabile og vi får en fin seilas mot A Coruña. Her møter vi skutene som er med i Tall Ships Races.
per person

A Coruña – Lisboa – Cruise in Company

28. august - 2. september  Turen er reservert, men skriv deg på venteliste, så kontakter vi deg om det blir ledige plasser. Cruise in Company, er som ordene sier, samseiling med seilskuter fra hele verden, sydover mot Lisboa.
per person

Lisboa – Cadiz – regatta!

4- 9 september Turen er reservert, men skriv deg på venteliste, så kontakter vi deg om det blir ledige plasser. Etter eksotiske dager i Lisboa, glir skutene ut elva Tejo mot Atlanterhavet og startskuddet for en ny regatta.
per person

Cadiz – Tarragona

11- 17. september Cadiz er en av de eldste byene i sørvest Europa, og byens historie kan fortelle om mange sjøfarere og eventyrere.  Skutene blir her i tre dager og før vi setter kursen innover Middelhavet, må vi få med oss premieutdelingene.
per person

Tarragona – Cagliari

19 - 24. september Å seile i Middelhavet med Christian Radich er en unik sjanse du ikke må gå glipp av! Hjemme er det høst, men her er det sensommer og varmen er fremdeles god. Det er en helt spesiell opplevelse å reise på denne måten!
per person

Cagliari – Alicante

26. september - 01. oktober  Som så mange andre middelhavsbyer ble også Cagliari bygget rundt en festning og her finner du hjertet av gamlebyen. Sardinia er kjent for å ha det klareste vannet i Middelhavet og du finner lange hvite strender langs hele øya.
per person

Alicante – Malaga

3-8. Oktober Alicante er et fint startpunkt for en seilas. Det er lett å komme hit, og du kan gjerne tilbringe noen dager her med sol og bading, før du går om bord i Christian Radich.
per person