Bremerhaven – Oslo

Sea Europe 15 - 20 august Vil du oppleve seilfestivalen "lütte Sail Bremerhaven 2021" kan du bestille en natt om bord før avreise og få med deg siste dag av festivalen før vi forlater Bremerhaven og går ut i Nordsjøen. Vi håper på en god seilas over Skagerrak.
per person

Oslo – Cadiz

Sea Europe 27. august - 10. september Vil du være med på denne seilasen, får du nesten to uker om bord i Christian Radich, og det beste av alt er at du kun betaler for mat. Om bord er du medseiler og hjelper til med seilingen. Velkommen som medseiler om bord!
per person

Oslo – Malaga, Bli med på hele Sea Europe!

27. august - 08. oktober Bli med på hele turen, litt over en måned om bord! Trenger du en pause i hverdagen, må dette være den mest fantastiske måten å oppleve noe nytt på og se verden med nye øyne.  
per person

Cadiz – Tarragona

Sea Europe 12 - 17. september Cadiz er en av de eldste byene i sørvest Europa, og byens historie kan fortelle om mange sjøfarere og eventyrere.  Skutene blir her i tre dager og før vi setter kursen innover Middelhavet, må vi få med oss premieutdelingene.
per person

Tarragona – Cagliari

Sea Europe 19 - 24. september Å seile i Middelhavet med Christian Radich er en unik sjanse du ikke må gå glipp av! Hjemme er det høst, men her er det sensommer og varmen er fremdeles god. Det er en helt spesiell opplevelse å reise på denne måten!
per person

Cagliari – Alicante

Sea Europe 26. september - 1. oktober  Som så mange andre middelhavsbyer ble også Cagliari bygget rundt en festning og her finner du hjertet av gamlebyen. Kombiner med noen dager på sjarmerende Sardinia før seilasen starter.
per person

Alicante – Malaga

Sea Europe 3-8. Oktober Alicante er et fint startpunkt for en seilas. Det er lett å komme hit, og du kan gjerne tilbringe noen dager her med sol og bading, før du går om bord i Christian Radich og blir med på seilasen langs middelhavskysten.
per person