Oslo

MED TOG
Flytoget bruker rundt 20 minutter til Oslo Sentralstasjon (Oslo S). Lokaltoget bruker noe lenger tid, men er et billigere alternativ.
Fra Oslo Sentralstasjon kan du reise med tog til mange destinasjoner i Norge og Sverige.

MED BUSS
Busser fra inn- og utland stopper på Oslo Bussterminal ved Jernbanetorget, Oslos største knutepunkt for t-bane, trikk og lokalbuss.

MED FLY
Oslo Lufthavn er Norges største flyplass og ligger 45 km nord for Oslo. Fra flyplassen kan du reise til Oslo sentrum med Flytoget, flybuss, lokaltog, leiebil eller drosje.
Mange europeiske byer har direkteflygninger til Torp Sandefjord lufthavn. Fra flyplassen er det flybuss- og togforbindelse til Oslo sentrum.
Man kan også ta toget til Santiago De Compostela. Toget tar i underkant av en time. Ryanair, blant annet flyr fra Santiago. Man må beregne en mellomlanding.

La Coruña Airport: http://www.aena.es/csee/Satellite/Aeropuerto-A-Coruna/es
Santiago Airport: http://www.aena.es/csee/Satellite/Aeropuerto-Santiago/en/Santiago.html
Tog: www.renfe.com

Her ligger skipet i Oslo

Malaga

Det er flere selskaper som flyr direkte, f.eks. SAS og Norwegian. Begge disse flyselskapene flyr nær sagt daglig direkte til Malaga fra Oslo Gardermoen. Du kan også fly til Malaga fra flere andre byer i Norge.< Husk også at er fint mulig å fly til andre byer langs Costa del Sol og med buss eller tog raskt ta seg til Malaga. Flyplassen befinner seg ca 8 kilometer sydvest for Malaga. Til og fra byen kommer du deg enkelt med tog. Det er avganger hver halvtime. Du kan også ta buss.

Her ligger skipet i Malaga

Oslo – Malaga, bli med på hele Sea Europe

27. august – 8. oktober 

Bli med på hele turen, litt over en måned om bord! Trenger du en pause i hverdagen, må dette være den mest fantastiske måten å oppleve noe nytt på og se verden med nye øyne. Du er medseiler om bord, du jobber på Christian Radich, mens du seiler rundt i over en måned, hele tiden mot varmere strøk. For et eventyr! Vi seiler fra fra Oslo, langs Atlanterhavskysten og inn i Middelhavet. Turen inkluderer stopp på flere flotte steder i Middelhavet. Dette er en opplevelse alle burde unne seg en gang i livet – velkommen om bord!

 

 

INNSJEKK

Oslo

27. 08. 2021 16:00 – 18:00

 

ANKOMST Malaga 08.10. 2021 12:00
INKLUDERT
Helpensjon
IKKE INKLUDERT Fly og transport.