Alicante

Alicante:
Fra Norge tar det ca 3 timer og 40 minutter å fly til Alicante. Flyplassen ligger ca 20 minutter med bil fra flyplassen.

Her ligger skipet i Alicante

Malaga

Malaga:
Det er flere selskaper som flyr direkte, f.eks. SAS og Norwegian. Begge disse flyselskapene flyr nær sagt daglig direkte til Malaga fra Oslo Gardermoen. Du kan også fly til Malaga fra flere andre byer i Norge.< Husk også at er fint mulig å fly til andre byer langs Costa del Sol og med buss eller tog raskt ta seg til Malaga. Flyplassen befinner seg ca 8 kilometer sydvest for Malaga. Til og fra byen kommer du deg enkelt med tog. Det er avganger hver halvtime. Du kan også ta buss.

Her ligger skipet i Malaga

 3 – 8. August

Alicante – Malaga

Alicante er et fint startpunkt for en seilas. Det er lett å komme hit, og du kan gjerne tilbringe noen dager her med sol og bading, før du går om bord i Christian Radich. Vi setter kursen mot Malaga. Turen er ikke lang, så nå har vi muligheten til å få seilt noen dager i Middelhavet.

Under seilasene er du medseiler om bord og du deltar i det daglige arbeidet med å seile den flotte skuta. Vi seiler i Middelhavet og maten om bord vil også være preget av sunne og gode råvarer fra landene vi besøker. Vårt mannskap lærer deg det du trenger, seilerfaring er ikke nødvendig, kun eventyrlyst! På tidligere turer har vi til og med stoppet for å bade. Å hoppe fra skutesiden og midt uti Middelhavet, det er en uforglemmelig opplevelse. Vi nyter de fire dagene om bord før vi ankommer Malaga og siste stopp på høstens Sea Europe. Skuta tar farvel med medseilerne og legger ut på nye eventyr med Windjammer-ungdom.

 

 

INSJEKK

Alicante

03. 10. 2021 16:00 – 18:00

 

 ANKOMST Malaga 08.10.2021 09:00
INKLUDERT
Helpensjon.
IKKE INKLUDERT Fly og transport.

Skuta drar fra kai neste morgen.