Cadiz

Nærmeste flyplass er Jerez, ca en times togtur fra Cadiz. Ryanair flyr hit, samt lokale fly fra bl.a Madrid og Barcelona. Fra Norge lønner det seg nok å fly til Malaga og ta buss herfra. Bussen til Cadiz går fra Malaga sentrum. Den tar ca 4 timer og koster rundt 30 euro. Man kan også fly til Madrid og ta høyhastighetstog herfra, det tar ca 3,5 timer. Sevilla er et annet alternativ, det ligger ca 100 km unna og herfra går det buss til Cadiz.

www.airport-malaga.com
Busstransport fra Malaga: www.venta.avanzabus.com
Busstransport Cadiz-Jerez: http://siu.cmtbc.es/en/horarios_lineas.php?municipioLineas=42

Her ligger skipet i Cadiz

Tarragona

Tarragona flyr du fra..

Her ligger skipet i Tarragona

Cadiz – Tarragona

12 – 17. september

Cadiz er en av de eldste byene i sørvest Europa, og byens historie kan fortelle om mange sjøfarere og eventyrere. Du bør ta deg tid til å  utforske den sjarmerende gamlebyen. Skutene blir her i tre dager og før vi setter kursen innover Middelhavet, må vi få med oss premieutdelingen på Tall Ship Races.

Det deles ut premier i mange kategorier, ikke bare til de som kommer først i mål. Christian Radich har for eksempel flere ganger vunnet premie for å ha fleste mulig nasjonaliteter om bord! Ideen bak Tall Ship Races er jo nettopp at man møtes til konkurranse og seilglede på tvers av nasjonalitet og religion. Men nå går ferden videre mot Tarragona, enda en historisk og vakker havneby. Den ligger ikke langt fra Barcelona om du vil kombinere med et opphold i den populære destinasjonen.

Skuta drar fra kai neste morgen.

INSJEKK

Cadiz

12 09. 2021 16:00 – 18:00

 

ANKOMST Tarragona 17.09. 2021 09:00
INKLUDERT
Helpensjon.
IKKE INKLUDERT Fly og transport.