Oslo

MED TOG
Flytoget bruker rundt 20 minutter til Oslo Sentralstasjon (Oslo S). Lokaltoget bruker noe lenger tid, men er et billigere alternativ.
Fra Oslo Sentralstasjon kan du reise med tog til mange destinasjoner i Norge og Sverige.

MED BUSS
Busser fra inn- og utland stopper på Oslo Bussterminal ved Jernbanetorget, Oslos største knutepunkt for t-bane, trikk og lokalbuss.

MED FLY
Oslo Lufthavn er Norges største flyplass og ligger 45 km nord for Oslo. Fra flyplassen kan du reise til Oslo sentrum med Flytoget, flybuss, lokaltog, leiebil eller drosje.
Mange europeiske byer har direkteflygninger til Torp Sandefjord lufthavn. Fra flyplassen er det flybuss- og togforbindelse til Oslo sentrum.

Her ligger skipet i Oslo

Cadiz

Nærmeste flyplass er Jerez, ca en times togtur fra Cadiz. Ryanair flyr hit, samt lokale fly fra bl.a Madrid og Barcelona. Fra Norge lønner det seg nok å fly til Malaga og ta buss herfra. Bussen til Cadiz går fra Malaga sentrum. Den tar ca 4 timer og koster rundt 30 euro. Man kan også fly til Madrid og ta høyhastighetstog herfra, det tar ca 3,5 timer. Sevilla er et annet alternativ, det ligger ca 100 km unna og herfra går det buss til Cadiz.

www.airport-malaga.com
Busstransport fra Malaga: www.venta.avanzabus.com
Busstransport Cadiz-Jerez: http://siu.cmtbc.es/en/horarios_lineas.php?municipioLineas=42

Her ligger skipet i Cadiz

27.08 – 10.09

Oslo – Cadiz

Vil du være med på denne seilasen, får du nesten to uker om bord i Christian Radich, og det beste av alt er at du kun betaler for mat. Vi tilbyr medseilere å bli med på  turen sydover til Cadiz, fordi vi ønsker at flere skal få muligheten til å oppleve skuta og atmosfæren om bord. Du er med i arbeidet om bord og hjelper til der det trengs. Velkommen om bord.

INNSJEKK

Oslo

27. 08. 2021 16:00 – 18:00

 

ANKOMST Cadiz 10.09. 2021 09:00
INKLUDERT
Helpensjon
IKKE INKLUDERT Fly og transport.