Lisboa

Det er flere flyselskap som tilbyr direktefly fra Norge til Lisboa. Når man har kommet hit, er det ca 15 minutter med buss eller taxi til sentrum og havnen.

www.lisbon-airport.com

Her ligger skipet i Lisboa

Cadiz

Nærmeste flyplass er Jerez, ca en times togtur fra Cadiz. Ryanair flyr hit, samt lokale fly fra bl.a Madrid og Barcelona. Fra Norge lønner det seg nok å fly til Malaga og ta buss herfra. Bussen til Cadiz går fra Malaga sentrum. Den tar ca 4 timer og koster rundt 30 euro. Man kan også fly til Madrid og ta høyhastighetstog herfra, det tar ca 3,5 timer. Sevilla er et annet alternativ, det ligger ca 100 km unna og herfra går det buss til Cadiz.

www.airport-malaga.com
Busstransport fra Malaga: www.venta.avanzabus.com
Busstransport Cadiz-Jerez: http://siu.cmtbc.es/en/horarios_lineas.php?municipioLineas=42

Her ligger skipet i Cadiz

4- 9 september

Lisboa – Cadiz, Tall Ships Races Magellan – Elcano Series 500

Regatta fra Lisboa til Cadiz! Etter eksotiske dager i Lisboa, glir skutene ut elva Tejo mot Atlanterhavet og startskuddet for en ny regatta. Her kan det bli vanskelige taktiske valg, for strøm og vind kan forandre resultatlisten fra dag til dag. Etappen er attraktiv, ikke minst fordi byene Lisboa og Cadiz har så mye å by på. Lille Cadiz har en trivelig gamleby, og blir du en ekstra natt om bord, kan du benytte tiden til å utforske byen. Med sin beliggenhet mot Atlanterhavet, har Cadiz en lang sjøfartshistorie og det bærer byen preg av.

Turen er reservert, men skriv deg på venteliste, så kontakter vi deg om det blir ledige plasser.

 

 

INNSJEKK

Lisboa

04. 09. 2021 16:00 – 18:00

 

ANKOMST Cadiz 09.09. 2021 12:00
INKLUDERT
Helpensjon
IKKE INKLUDERT Fly og transport.

Skuta drar fra kai neste morgen.

Skriv deg på venteliste